Beschikbare Projecten

De buitenlucht heeft vele voordelen: Stressreductie, beweging, gezonde lucht, enz. Dit project bevat alle informatie omtrent de wandelingen die gemaakt worden. 

Om je weg te vinden op het platform zijn er een aantal dingen die je moet weten. In dit project vind je documentatie over hoe je dingen kan uitvoeren. Denk aan het wijzigen van je profiel, mensen vinden, aanmelden voor activiteiten, enz.

Als ondernemer wil je de financiële en administratieve kant van je bedrijf goed geregeld hebben. Grip houden op hoe je er financieel voor staat en bijsturen wanneer dat nodig blijkt. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Dit onderwerp gaat over de financiën van ondernemers, zakelijk en privé. Je leest wat er verandert als je ondernemer gaat worden en waar je mee te maken krijgt als je ondernemer bent.

Het bevat waardevolle informatie van de Kamer van Koophandel (KvK), Nibud, Zuidweg & Partners, BKR, Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars. Met als doel om je te helpen grip te houden op hoe je er financieel voor staat. De informatie in dit deel gaat over: Tips en tricks om financieel goed voorbereid van start te gaan. Overzicht van geldzaken zowel zakelijk als privé. Uitleg over bedrijfskosten, facturen, aftrekposten, administratieomzet en inkomen.

Waar krijgen ondernemers mee te maken? Welke eisen worden er gesteld aan de administratie? Hoe zit het met investeringen en met bedrijfsruimte? Wat te doen als er personeel in dienst komt? En vooral, welke gevolgen hebben deze kwesties voor de belastingen, bijdragen en premies? Vragen waar elke ondernemer antwoord op zoekt.

Dit deel is bestemd voor iedereen die in Nederland een onderneming wil starten of al een onderneming drijft, en die daarbij zelf (deels) zijn administratie doet. Het handboek is vooral gericht op de zelfstandige ondernemer, maar ook als de onderneming een andere rechtsvorm heeft, kun je veel nuttige informatie vinden.